kapitel 19

Previously
Jag berättade allt för Bella, om mötet med Danielle, hur trevlig hon varit och hur hon reagerat när jag sagt att de var jag som dansat med Justin.
"Men vadå, tror du att Justin hade sagt något eller?" frågade Bella samtidigt som hon tog sin väska.
"Nä, de vet jag inte, men hon sa typ 'oh so it was you who danced with him'" sa jag och imiterade Danielle med betoning på 'you'.
"Men då kanske han har sagt något" sa Bella och blinkade mot mig samtidigt som vi gick ut ur hennes lägenhet mot hissen.
"Men lägg av!" sa jag och slog Bella lätt på armen.
Men tänk om han hade sagt något...

Hannah
Bussen stannade utanför en stor byggnad och vi gick in I den stora danslokalen. Men idag skulle vi tydligen inte dansa. I lokalen var det uppställt massa bord och stolar, och det fanns ett långbord uppdukat med frukost. Mark sa åt oss att ta frukost och sedan sätta oss ner vid borden så att vi kunde börja. Jag hamnade vid ett bord med Bella, Lucas, Adam, Danielle, Justin och två britter till som hette Liza och Vinnie. Vi hälsade alla på varandra innan Mark började prata och dagen drog igång.

 Så fort jag kom innanför dörren drog jag snabbt av mig skorna och slängde mig på soffan. Det hade varit så mycket att ta in att det bara snurrade i hjärnan. Först var det alla nya namn och personer man skulle komma ihåg. Vem kom vart ifrån och vem kände vem? Det var nästan 30 nya ansikten jag skulle lära mig, inte bara dansare utan även andra anställda som koreografer, olika tekniker, manager osv. Det kändes som om listan aldrig tog slut. Sen hade vi gått igenom schema för repetitioner och sen turnén och alla datum bara snurrade i huvudet. Som tur var var det ganska långt kvar, så det skulle nog också lösa sig. Och sen det bästa, eller kanske mest spännande med dagen: vi hade fått träffa Emily. Egentligen förstår jag inte varför jag vart så förvånad, det är ju under hennes turné vi ska dansa, men ändå kändes det så overkligt på något sätt. Emily hade vart ännu trevligare i verkligheten än jag föreställt mig och jag såg verkligen fram emot att jobba med henne.
Jag skulle precis slå på TV:n när det knackade på dörren. Jag resten mig snabbt och gick och öppnade. Utanför stod Danielle.
 ”Hi” sa hon och log.
 ”We are going food-shopping, and i assumed you don’t know the place that well yet so I’m wondering if you wanna join?”
Jag log mot henne.
 “Yeah, sure, that would be great! Is it okay if I ask Bella too, I assume that she hasn’t bought any food either.”
Danielle skrattade.
 “Of course! Just meet us downstairs in like 5 minutes.” sa hon glatt innan hon försvann in I sin lägenhet.

 ”Hannah vet du vart äggen finns?” frågade Bella stressat där hon kom körandes med den stora kundvagnen.
 ”Nää” svarade jag snabbt, ”Är det också det enda du har kvar? Frågade jag och hon nickade.
Jag kände mig lite stressad då Danielle, Liza, Justin och Vinnie redan var klara medan jag och Bella irrade omkring i den stora butiken. Jag hittade ingen personal som jag kunde fråga om äggen men till min stora lättnad såg jag Danielle en bit bort och jag skyndade mig dit. Hon stod och pratade med två killar så jag avbröt försiktigt.
 ”Hey, sorry to interrupt, but Danielle do you know where i can find the eggs? That’s all we are missing” sa jag lite snabbt och kände hur jag blev röd av pinsamhet.
 ”Sure, right there in the corner to the left” svarade hon vänligt samtidigt som hon pekade bort i riktning mot äggen.
Jag skyndade mig bort för att störa så lite som möjligt, och hittade tillslut äggen så att vi kunde betala och ta oss hem.
Vi hade bestämt att hela dance-crewet skulle ut och äta på kvällen, för att lära känna varandra lite bättre, så jag packade snabbt upp mina matvaror och gick sen in i sovrummet för att göra mig i ordning. Jag stod och tvekade en stund vid garderoben innan jag bestämde mig för en enkel sommarklänning och mina vita converse. Jag sminkade mig lite lätt innan jag tog min väska och gick ner till Bellas lägenhet för att hjälpa henne välja kläder innan det var dags att gå.

 



Där kom kapitel 19 efter ett galet långt uppehåll. Men nu så ska jag försöka uppdatera oftare, ska i alla fall försöka.
xoxo

Hejsann

Heeej igen! :D
Jag vet att jag har varit extremt dålig på uppdatering, och det finns väll inte så mycket mer att säga om det. Nu är det inte skolan som stressar, men jag har vart i London, på landet och nu jobbar jag, så det finns inte alltid så mycket tid över. Men nu ska vi inte skylla på annat och jag ska verlkigen försöka uppdatera oftare, lovar!! Ska försöka lägga upp ett kapitel senare idag, så hoppas ni gillar det! :)
Puss

RSS 2.0